2022-10-02 275 浏览
背景:看完Instagram Ad后去试一次,结果失望之极,而且这篇食评曾于其Instagram留言反映,但店方竟然删留言,唯有在此留食评和给其他人知道。服务:那天我点了一客极上3L广岛蚝龙虾沾面和日本海胆流心忌廉饼两件。首先,店方竟然分开三次叫我拎食物,第一次拎沾面,第二次拎炸蚝,第三次拎忌廉饼,5分钟叫人来回走三次,已经令人不耐烦。食评:沾面 - 除了首一分钟碗汤系滚之外,之后极速变冻。个汤完全冇龙虾味,淡过饮水。汤色稀到挂唔到汁!广岛蚝表面用了很多炸粉包著,扮晒好大只,但要咬到第三啖先食到蚝肉,实际粒蚝肉同蚝仔饼𠮶啲差唔多size。忌廉饼 - 咬一啖就唔晒食,冇海胆味,口感似咸嘅千岛酱。总结:再次印证喺大食代开嘅日本拉面店都系垃圾。
背景:
服务:
食评:
忌廉饼 - 咬一啖就唔晒食,冇海胆味,口感似咸嘅千岛酱。

总结:再次印证喺大食代开嘅日本拉面店都系垃圾。
2022-10-01