2009-10-28
只可以用1个字-垃圾黎形容佢(如果佢吾是咩野都是今垃圾(例如是侍庞应的服务态度,食物好食程度...),我真是吾会第1次系度写食评每次行街经过e度,都比佢门面写住我芝士汤底吸引,都好想过黎食,但是每次门外都有人排队(可能是食饭时间的关系)星期日同朋友去左意食已经九点几,入到去吾算多人话就话有2人卡位,其实真是坐得好逼挟,好吾舒服卫生方面(斋计桌面):完全是冇清洁过,有点食物污积,完全是吾店餐具方面:2个人食野只是比左1对筷子,1个胶匙,1只fork,1只金属匙,我都费事问佢罗啦,因为都吾会洗得干净我点左:个名好像是::白汁什菌长通粉朋友点左:鲜拉拉面(芝士汤)(要加8元)(贵都吾紧要,我地都以为是好食)我吾知道长通粉有汤送(忌廉,罗宋汤),佢问我要咩野汤,我想左1想,侍应好像好吾耐烦今汤黎到,竟然发现里面有黑点,可能是汤锅的关系罗宋汤又酸又咸,难饮朋友的海鲜拉面黎到,我食左?烧,咸列极汤底勉强可以,但都是偏咸至于长通粉:汁好少,味道好怪(碟边仲是崩,有黑边的)朋友叫侍应比杯水,但是到埋单时1杯水都冇今的价钱,食到今的质素,完全吾值,以后吾会再去,
星期日同朋友去左意食已经九点几,入到去吾算多人
话就话有2人卡位,其实真是坐得好逼挟,好吾舒服
我点左:个名好像是::白汁什菌长通粉
汤黎到,竟然发现里面有黑点,可能是汤锅的关系
罗宋汤又酸又咸,难饮
朋友的海鲜拉面黎到,我食左?烧,咸列极
汤底勉强可以,但都是偏咸
至于长通粉:汁好少,味道好怪(碟边仲是崩,有黑边的)
朋友叫侍应比杯水,但是到埋单时1杯水都冇
今的价钱,食到今的质素,完全吾值,以后吾会再去,