去食个早餐 本身选择少预左 都系食怀旧情怀 叫个茄汁牛烩意粉 味道想像中一样 其实同屋企自己整既味道差唔多 但问一句 跟餐有无嘢饮或者加钱$ 疑似事头婆即刻黑面 个款摆出嚟 你嚟得呢度食就预咗散叫嘢饮 好求其回应讲句呢度冇呢啲 佢嘅态度我连问佢拎杯水都费事 怕左你 最后散叫一杯冻奶茶$20 餐厅老板同老板娘同其他客人继续大声讲大声笑 好明显做熟客街坊客生意 佢哋有冇谂过影响到其他客人?如果要特登走入嚟食怀旧嘢 我觉得可以悭返 唔好助长佢哋呢啲以为自己做开怀旧嘢就可以用咁嘅态度对生客 老实讲唔系比唔起$20 问一句唔使咁嘅面容嘅 但你杯奶茶真系普通到唔普通 个款咁唔忧做咁 希望你哋都快啲退休
去食个早餐 本身选择少预左 都系食怀旧情怀

2024-03-19
$50 (早餐)