2017-10-24
一生只会去一次,唔会再有第2次,一分钱一分货,预左唔会高质,但真系垃圾到极点。Facebook 见到串烧放题,都打算去试下,去到坐低先讲,话每人每次限点3串,同fb放题任食有d出入,我同女友知道有少少唔高兴,不过咁远来都算。点知上菜速度极慢,差唔到20分钟先上一转串烧,每人都系食得9串,d串烧仲要好多油,成条竹签都系,肉类经过烧烤,系会出d油,但绝对唔会多成咁,真心怀疑系炸到,完全食唔到半点烧烤香味,超难食,鸡腿,薯饼炸到超干,薯条仲难食过m记。仲话7款酱料???去到比得2种我地!!!仲要好稀,问佢地其他个几款去晒边,完全唔理唔彩,上得个2款,冇晒要加酱料,叫极都唔帮,真心唔明你地凭乜收酱料费,个阿叔仲要粗气粗声,服务又差一个极点。咩附加费,酱料费,服务费,野饮,计计埋埋每人差唔多成$108,完全唔低食,服务又差,同广告出入非常大,奉劝各位去前好好考虑一下