餐厅: 湯加 (愛定商場(H.A.N.D.S) A區)
资讯:

2022-01-09 698 浏览
谂住落去试吓个早餐等半个钟都算啦见佢啱啱开张可能未熟手!前枱黑面不在话下态度又差!全程喺度玩电话虽然我都冇期望过屋村嘅连锁餐厅有咩水准!大佬唔该都专业少少啊临时演员都系演员呀😑!最基本外卖都比少咗个麦皮,比齐啲嘢系基本啦系咪啊😵‍💫。都算数啦去到拎返个麦皮既时候已经听到啲人话个麦皮有啲黑色一粒粒煮㶶咗嘅嘢点样食呀,当我拎到个外卖返屋企嘅时候发现都系咁样一阵㶶味真系搞唔掂狗都唔食。最后旧鱼柳仲硬过旧多士点放入口😵‍💫😵‍💫除咗只炒蛋好少少之外其他真系好难食。最后同埋个装修睇落去比较干净之外冇咩优点可言。😅😅😅虽然好多人都话比30几蚊差唔多啦,即系唔系钱嘅问题而系一啲好基本嘅嘢都做唔到,已经唔系劣食咁简单至少都要放得入口啊。😑

最后旧鱼柳仲硬过旧多士点放入口😵‍💫😵‍💫

除咗只炒蛋好少少之外其他真系好难食。

最后同埋个装修睇落去比较干净之外冇咩优点可言。😅😅😅

2022-01-09
$50 (早餐)