2010-04-13
食佢既下午茶餐, 点了西多同什么"冰火三文治" 同两杯热央, 两样嘢食同老婆等咗成世都未来!好啦,先来两杯热央,用"黑白牛"杯上,无抔碟, 杯中插住一枝胶既外卖搅搅棒!连不锈钢茶羹都买吾起?真又cheap又吾环保!!!!睇吓杯嘢, 竟然见到啲未溶既即溶咖啡, 我心谂"吾系呱, "即溶咖啡!"搅吓两杯嘢, 发觉吾够奶, 叫个姐姐去水吧拎, 拎到黎都吾知有无两茶羹, 火都黎, 叫佢再拎都系得丁咁多!!黑白牛淡奶原来咁矝贵!!!!!!西多入面用粗粒花生酱, 九至撘八!!"冰火三文治"只系双层三文治, 一层系吞拿鱼,一层系碎蛋, 同冰火扯吾上半点关系, 你话一层系冻吞拿鱼, 一层系刚煎起既蛋, 都话有又冻又热既感觉, 有冰火feel丫!!!垃圾中既垃圾!!!!!吾通冰火意思系一个冰冷无火既食客都食到扯火, 叫冰火?
西多入面用粗粒花生酱, 九至撘八!!