餐厅: 太興 (樂富廣場)
资讯:

餐厅: 太興 (樂富廣場)
资讯:

2010-09-21 29 浏览
一肚气,未试过食咁柴烧味饭当晚点了个叉鸡饭,套餐有碟菜有杯饮品,$51叉烧干到似肉干,切鸡衰到无味,碟菜卖点零分老实讲,唔系肚饿,真系起身走人班店员好快手,由坐低到食饭,五分钟烧味饭就系胜在时间快点知食咗一半,有个女店员行埋嚟话要埋数,要我埋单我唔理佢,咪玩,佢重复一次后,我抬头同佢讲:转头先你赶收工关我咩事?转头,个小姐转身大嗌经理,话我唔埋单,廿秒后,一位年纪有咁上下的阿姐行埋嚟讲同一番说话,话佢哋要埋数,要我埋单,同样地,答佢转头先,因为我碟饭仲有两口就完成点知个阿姐够胆死大嗌,经理,唔埋呀,争呢张咋经理精叻醒目,无行埋嚟,因为我实出声小爆,究竟系咩服务呢?坐唔够十分钟催埋单,仲要$51俾碟超柴超唔掂的烧味饭你食?!到真系食完,都系用多一两分钟,起身孭袋,之前个阿姐冲埋嚟队张单俾我,系咁话$51 $51,我知我知,我会去柜枱埋单,个阿姐的态度有问题,唔系见攰,我谂我会闹爆佢呢间烧味店,一定唔会再去食
一肚气,未试过食咁柴烧味饭
当晚点了个叉鸡饭,套餐有碟菜有杯饮品,$51
叉烧干到似肉干,切鸡衰到无味,碟菜卖点零分
老实讲,唔系肚饿,真系起身走人
班店员好快手,由坐低到食饭,五分钟
烧味饭就系胜在时间快
点知食咗一半,有个女店员行埋嚟话要埋数,要我埋单
我唔理佢,咪玩,佢重复一次后,我抬头同佢讲:转头先
你赶收工关我咩事?
点知个阿姐够胆死大嗌,经理,唔埋呀,争呢张咋
呢间烧味店,一定唔会再去食

叉烧肉干