2018-02-26 362 浏览
永不再食,首先我地叫左个菜饭,但最后得个白饭,个待应放低就算,一句野都冇讲你冇晒转白饭都讲声呀,冇!之后叫另一个戴眼镜女待应黎,佢就同我地讲都系一样姐,入面冇晒菜饭,之后我问佢点样一样?佢就黑晒面,话价钱一样,态度极差,之后转叫另一样,问佢呢个有冇,佢又黑晒面话餐牌上都有,咁菜饭又点解会冇,真系搞笑。之后,再留意下前面果个人,举左极耐都冇人理佢,我都唔知呢间餐听d人做紧乜。最后讲d野食,炒饭都可以煮到屎咁又咸又湿仲要卖58蚊,果下好想过对西食euro gogo 好过,个炒米仲好野,油到一个点,好似吸油咁,都唔知系咪油唔洗钱,呢间铺真系痴线,咁都有米之连,算吧啦开分店,唔该唔好呀猪呀狗都请,成班倒米,新年流流唔想同佢开年就唔浪费食物食完就走左。下次比钱我都唔去,想去ge朋友唔该想清楚,系咁,呢间野0分都比多佢
永不再食,
你冇晒转白饭都讲声呀,冇!
之后叫另一个戴眼镜女待应黎,
佢就同我地讲都系一样姐,入面冇晒菜饭,