2019-04-04 420 浏览
点咗干炒鸡丝意粉, 向职员要求提供辣椒酱转个头佢唔记得要再问多次先答我只得豆瓣酱, 约 10 分钟碟意粉嚟到我一望碟嘢唔干身好多汁 (好稀唔稠), 第一啖食落口咸到不得了, 同饮豉油差唔多, 原来 d 汁系豉油...豆瓣酱都悭返.食嘢期间见到有位侍应整跌咗叠外卖盒落地, 佢若无其事就放回原位...祝福用呢叠外卖盒既朋友无肚痛. 碟 "湿炒豉油鸡丝意粉" 实在太咸我食左 1/3 碟就放弃比钱走人. 到柜台收银小姐同我讲要比多 10% 服务费, 因为张单嘅银码喺未包括 10% 服务费. 我即刻嗌左出声 what!!! 餐牌系有写明, 无计啦自己发鸡盲, 唯有照比呢 10% 没有服务嘅服务费

2019-04-03