2019-12-24
未食过咁垃圾既早餐!第一次黎食,唔会再有下次,完!平日一大早,人流不多,站于付款位置一段时间,无人理会。叫声唔该落order, 回覆系你再等阵啦😠两名店员各自忙整理啲货。请问执货紧要啲定serve 客紧要啲?执迟一阵会死?我不懂。我只知客人买早餐迟左,返工会迟到。叫左份早餐,外观好吸引,但一放入口就非常失望个原味dount系冻既???乜冻食呀?但表面有焗香过既痕迹,咁点解会要客人食冻既?茄汁豆都系冻既,呢个我接受。有啲餐厅都系提供冻既茄汁豆比客人。其他食材是暖的,炒蛋最热,应该是刚炒起。但,肠和烟肉是暖的啊最大问题来了,为什么条肠是酸的???吃了两口,真的是酸的,变坏了吗???这也能让客人吃???整份早餐都唔知食紧乜!!!!唯一满意是杯咖啡,热热的,咖啡味香,不甜。但呢杯咖啡系唔包括在早餐内,要加20蚊先有。整份餐要58蚊。这个价钱,我可以揾过好啲既早餐食。服务又唔得,食物又唔得,垃圾!
第一次黎食,唔会再有下次,完!
叫左份早餐,外观好吸引,但一放入口就非常失望
服务又唔得,食物又唔得,垃圾!