2021-06-24 1381 浏览
上一次写评论很好的侍应,今次竟然是写垃圾的侍应,端午节前谂住上次感觉好好,再来这间餐厅,老人家上次也说过下次可以再去,点知今次去到,上次个侍应我没看到,正常的,这样的餐厅怎么可能有人才会留低,入到门口见到一个很高的中年男人,十问九唔应咁,之后有一个女人走过来完全唔知佢讲乜嘢,喺度讲啲都唔知咩话,入门口感觉已经觉得今次死了,又去返之前一样入到去,哇,好似地狱,咁大个场,我只见到四个侍应,一直举手完全冇人理我哋,完全唔知点形容,总之入到去,气氛,所有侍应个样,你都唔会再有胃口食嘢,任食两小时,我同两位老人家食咗半小时,埋单走人,之后我同两位老人家讲其实见到门口𠮶两只野,就已经要走,做咩仲要入去?上次𠮶个侍应呢?我以后都唔会再踏入呢间餐厅。