原本谂住近近地, 嗌佢个外卖唔驶出街食, 已经预早时间call , 5:00 正落order, 讲一句, 条友话等阵, 唔知行q左去边, ok, 有耐性, 再等, 到个人再接电话, 讲唔够两句又行开左, 好似完全唔当你存在咁, 再讲, 又同隔离个人系到倾计, 点讲呀?大佬呀, 我落个order, 讲两句姐, 驶唔驶等你咁q耐呀...都算, 叫完, 佢话45mins - 1hrs 送到, 6:00 未见人, 再等..到6:30, 自己行过去先15mins, 唔驶个半钟都唔到呀嘛...谂住打返去问, 睇下会唔会漏左单定系其他问题啦..打极都打唔通, 好明显系"long" 高条线啦,谂住试下打其他分店, 间间都唔通, 连粉岭总店都打唔通, 点做生意架?都算鬼数, 即时嗌返pizza huts, 就算唔好食, 起码人地一定准时啰, 最后7:20 先黎, 个人仲要湿晒身, d野食等左两个几钟+湿晒, 点食呀? 死都要佢拎返走
原本谂住近近地, 嗌佢个外卖唔驶出街食,
已经预早时间call ,
再讲, 又同隔离个人系到倾计, 点讲呀?
都算, 叫完, 佢话45mins - 1hrs 送到,
6:00 未见人, 再等..
谂住打返去问, 睇下会唔会漏左单定系其他问题啦..
打极都打唔通, 好明显系"long" 高条线啦,
死都要佢拎返走