见呢间垃圾cafe新开张,谂住捧场下,点知换黎系一肚火😡😡😡🤬🤬事源于8月28号22点47分已透过电话booking,并已confirm 哂有位(book 2日系个度gathering),但到左今日,我早左15分钟上去谂住准备攞枱,当日接电话既男士(Mr So),亦系今日个位带眼镜既男职员番查左佢个本所谓既booking list,竟然话无record ,之后,我同佢讲我book左2日,佢都记得,但就无record😧当时cafe 已满坐,个位男职员叫我等5分钟,我等左15分钟,仍未有任何安排及更新状况,更唔好讲话有任何安慰说话👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼等落去到无意思,走人。(cafe d人好多都岩岩先开始食野)😡订枱功能有咩用?😡安排唔到就唔好接booking 😡承诺完又做唔到,等完又等🤬🤬🤬😡垃圾服务质素😡祝执笠大吉👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼

😡订枱功能有咩用?
😡安排唔到就唔好接booking
😡承诺完又做唔到,等完又等🤬🤬🤬
😡垃圾服务质素
😡祝执笠大吉👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼👎🏼