一出lift 己经觉得间酒吧装修好有格调, 霓虹灯x 樱花主题, 型得嚟几浪漫, 仲有得笃波同beer pong, 正呀😛车厘茄、鸡脾菇($10@)秋葵、鸡软骨、鸡肝($15@)、多春鱼、免治鸡肉棒、羊肋($20@)Happy hour 啲set最平唔使$100, 有几串串烧加一杯酒, 平🤭 但今日唔想饮酒 所以散叫 + Mocktail 就算啲串烧简简单单已经好好味, 即叫即制, 上碟仲冒紧热气, 闻落几香, 食落啲调味啱啱好, 整体嚟讲都算唔错: 鸡肝同羊肋系咁多样入面最浓味~ 鸡肉棒混合咗鸡肉同鸡软骨, 口感丰富~ 多春鱼同鸡软骨就脆卜卜 ~ 秋葵同鸡脾菇都干身啲, 车厘茄够Juicy㖞Tropical island $35 (Mocktail)鸡尾酒用苏打水做基调,  又加咗热情果糖浆x橙汁x柠檬,  所以饮落都几fresh, 好啱唔饮酒的朋友慢煮红酒牛面肉配薯蓉$188主食比我哋想像中大份, 可能因为慢煮, 所以肉质仲保留到腍身的感觉, 配自家制薯蓉都几特别~==============================PS 诺士佛台成条酒吧街都系open area, 可能因为

慢煮红酒牛面肉配薯蓉$188
PS 诺士佛台成条酒吧街都系open area, 可能因为呢间系楼上舖, 相对隐蔽啲, 唔系朋友讲都唔知有呢间
    第一印象几好, 地方宽落, 望落企理,  嘢食唔贵又有啲水准, 尤其Happy Hour 4pm-9pm 有优惠都可以再嚟~
2024-04-22