今日放工后同朋友相约Happy Hour,见到佐敦呢间酒吧餐厅做紧优惠,点一客猪手就会送2杯醉柠茶😍我好钟意饮呢个㗎!好吸引,一于走入去试吓啦!餐厅环境好阔落,除咗一般既洒吧高枱凳外,重有我哋当日拣咗舒适嘅梳化位坐😬座位宽敞,枱同枱之间都唔会好密,呢度好特别,弃用电视,利用投影机在墙壁上播放卡通和动画依家重做紧一个好扺既优惠🤩凡点德国咸猪手一客,即送两杯醉柠茶😍适用于全日任何时段架😉🌀德国咸猪手$238猪手好抵食份量都几多👍🏻上枱热辣辣,猪手皮烤得卜卜脆,啖啖肉,而且咸味调得好适中,沾埋芥末酱同食滋味无穷😋重配有沙律菜,可减滞腻好喜欢呢度既咸猪手已经帮顾客切开,啱晒我呢啲懒人食得超方便😆而且呢个价钱嚟讲CP值好高🌀特色鸡翼($118 L)($98 S)大份嘅有9只,我哋叫咗一个细嘅有6只,有三款口味🔷水牛城辣汁🔷蜜糖芥末🔷威士忌烧烤我个人最喜欢威士忌烧烤味,真系好特别,一入口已经食到有微微既威士忌香气🥰好正水牛城辣汁就最惹味,辣辣地少少酸,劲开胃蜜糖芥末甜甜地都好鬼正😋鸡翼烤得皮脆肉嫩,而且保持到肉汁,入面唔会干嚡👍🏻🌀芝士肉酱玉米饼($108 L)($88 S)我哋叫咗个大份量既,因
依家重做紧一个好扺既优惠🤩
凡点德国咸猪手一客,即送两杯醉柠茶😍适用于全日任何时段架😉
🌀德国咸猪手$238
🌀特色鸡翼($118 L)($98 S)
水牛城辣汁就最惹味,辣辣地少少酸,劲开胃
蜜糖芥末甜甜地都好鬼正😋
鸡翼烤得皮脆肉嫩,而且保持到肉汁,入面唔会干嚡👍🏻
🌀芝士肉酱玉米饼($108 L)($88 S)
我哋叫咗个大份量既,因为我同朋友都好钟意食玉米饼,有牛、鸡、素食可供选择,我哋拣咗素食,热辣辣上枱,即刻食玉米片脆卜卜,面头铺满蕃茄粒、大量芝士,重有青辣椒片,青辣椒片一食落口少少酸酸地,但辣味后劲好强烈😆刺激味蕾好过瘾,最啱饮返杯酒,一啖玉米片一啖洒劲正呀🥰
🌀醉柠茶
呢款醉柠茶啱晒女士们饮,酒味唔算太浓烈,柠檬茶嘅酒感觉好Fresh🥰好香嘅柠檬茶味道,又有阵阵嘅酒味,微微酸甜好易入口,我大爱吖❤️
❤️依家每逢星期日至四,4-8PM Follow IG即可享有指定食品50%OFF架❤️
咁扺仲唔快啲同朋友过嚟happy hour + 晚餐
呢度嘅食物全部都系厨师即叫即做,上枱热辣辣好好食👍🏻
  • 特色鸡翼
  • 德国咸猪手