2023-09-28 334 浏览
🍹放工同个friend饮番杯轻松下☺️佢拣左去诺士佛台附近嘅餐厅🍴呢间餐厅装修够晒特式又多打卡位📷好喜欢呢🥰🐮香烤美国顶级肉眼扒 $368🌈呢份香烤美国顶级肉眼扒嘅肉质香浓嫩滑🔥煎烤味道好香👅牛肉味浓郁🥳餐厅仲会帮你切好一片一片添💯方便你一边饮嘢倾偈,一边食👍正呀🥳🍛经典卡邦尼意粉 $168🌈呢个卡邦尼意粉🤔️唔单止充满住好香嘅蛋香味而且仲好挂面添😋意粉嘅质地亦都唔会煮得过林❤️有咬口🥳加埋肉味香浓嘅烟腩片🐷丰盈又唔腻👍好味道🥳🍸Xi Shi 西丝 $118🌈呢度有4大美人为名嘅Mocktail🍹今次我哋就拣咗Xi Shi 西丝试吓❤️上枱见到佢好有特色😍用咗个好靓嘅壶装住✅出边仲放咗一只好有中国特色嘅茶杯☕️Mocktail 味道裸里面🈶️Passion Fruit,Lemon Juice,Green Tea🍵好易入口又好味🤤🍷Cucumber Blossom $98🌈呢杯系另一杯打卡一流又好味嘅Mocktail 📷卖相好chill💯好多好可爱嘅泡泡🫧啱晒同friend happy hour吹水饮呀😍入面🈶️Elder flower, Cucumber, Apple juice🍎唔错唔错🥳

🐮香烤美国顶级肉眼扒 $368

🍛经典卡邦尼意粉 $168