2020-11-20
Bookmark左呢间咖啡店好耐!舖头装修系用黑白灰作主调,行型格路线,打卡真系一流🤩入面有高枱,都有大梳化,空间感十足🙌🏻希望佢迟啲唔会因为多人而加多啲枱🤔睇咁靓嘅环境下食嘢真系赏心悦目🥰野食都相当唔错架!🍰 巴斯克焦香芝士蛋糕 (8/10) $35又系食呢个次次食,但都唔会厌嘅蛋糕😂入口口感十分顺滑,微㶶嘅表面带有焦香,芝士味亦非常香浓🧀,强烈推介🤗🍞黑椒猪肉三文治 (9/10) $35本身系谂住叫个主食,塞爆个肚就算,点知个包竟然系令我最惊喜!🤩包体非常有咬口,入面嘅猪肉都有咸香味。最钟意系佢入面嘅蜜糖洋葱,甜甜地又开胃🥰☕️Iced Latte (7/10) $34本身谂住要试佢个signature竹炭咖啡,但𠮶日去到实在太热,所以要叫冻饮😂我杯Iced Latte饮落去不过不失,口感顺滑,咖啡味香浓👌🏻友人嘅Iced Dirty饮落分别都唔大,只系有渐层,影相好似靓啲😂总括而言,呢间系平日少人𠮶阵,可以去叹吓啡休息吓😛 如果要等位+迫满晒人,就唔系𠮶个感觉了🙂
睇咁靓嘅环境下食嘢真系赏心悦目🥰
野食都相当唔错架!
🍰 巴斯克焦香芝士蛋糕 (8/10) $35
又系食呢个次次食,但都唔会厌嘅蛋糕😂
🍞黑椒猪肉三文治 (9/10) $35
☕️Iced Latte (7/10) $34