2022-08-19
早排同朋友嚟咗呢间旺角附近型格西餐厅,灯光较暗,店内布置特色有心思,系同朋友吹水chill下嘅好地方❤️🍭忌廉菠菜烟三文鱼水牛芝士墨汁pizza ($94)切到4份,2个人食一人2份唔怕食唔晒~ 每份都有好大片烟三文鱼,啖啖都食到!黑黑的Pizza皮系墨汁嚟,几有谂头!水牛芝士好多做到拉丝效果❤️🍭烤鸡肾串($35)🍭安格斯肉眼牛柳串($60)🍭麻吉年糕烧($24)🍭烧地扪菠萝($28)细食嘅我地见到有串烧食就点几样试下!年糕烧几得意,系用平时打边炉嘅麻吉丸去烧,洒咗啲调味喺上面,唔错~ 牛柳串嫩滑有惊喜!菠萝同鸡肾正常发挥~ 🍭心太软熔岩朱古力蛋糕($64)呢个心太软系几好食,一切开流心𠮶下好正,朱古力甜度系我喜爱的,热辣辣要小心烫口~ 如果有埋雪糕就perfect 😋🍭Billion Bacteria ($76)系益力多,blueberry 同passion fruit 混合而成,个味又接受到wo! 上面放咗2大粒棉花糖好打卡able❤️
🍭忌廉菠菜烟三文鱼水牛芝士墨汁pizza ($94)
🍭烤鸡肾串($35)
🍭安格斯肉眼牛柳串($60)
🍭麻吉年糕烧($24)
🍭烧地扪菠萝($28)
🍭心太软熔岩朱古力蛋糕($64)
🍭Billion Bacteria ($76)