2022-01-01
发型屋💈x cafe ☕️系咩玩法?无谂过会意外地夹😌一入到去完全无salon个d chemical味道,里面装修系玩黑白型格风,环境简洁舒适✨娘惹喇沙大虾阔面卖相好吸引,虾肉爽口弹牙。喇沙香味浓郁,香料层次十足,面质软硬适中,面条弹牙挂汁,令每啖都有丰富既喇沙味道✨原粒水牛芝士配蕃茄罗勒意粉无睇错!系原粒🤩🤩仲要系大粒个只,一啲都唔小家🤣🤣蕃茄酱鲜味多汁,酸酸甜甜好开胃,意粉够弹牙挂汁,每一啖都食到蕃茄嘅甜味✨忌廉芝士配自家制糖渍士多啤梨窝夫 就算点饱都要叫埋甜品食😋面层有新鲜同糖渍士多啤梨,卖相已经好吸引。窝夫系即叫即制,所以等候时间较长,上枱时闻到好香的牛油味,口感香脆内软,味道又不会太甜,加上少许忌廉芝士和两款士多啤梨同吃,令味道更加丰富Btw 下次我都想试下个度整头,一边chill住食t另一边箱又可以扮靓🥰🥰
✨娘惹喇沙大虾阔面
✨原粒水牛芝士配蕃茄罗勒意粉