2021-08-15
最近新觅食到一家人气旺盛的餐厅🍴,每次经过总能见到门口大排长龙, 其实排队轮候既时间都可以接受,因为同酒楼自己按人数攞号票🎫-睇牌冧巴叫号一样,所以攞左号都可以系商场周围转一转,间中过黎睇睇轮到未,唔驶栋响度死等,我哋差唔多15分钟就轮到,呢个时间算可接受到! 佢哋餐牌既早餐套餐种类巨多,主要配菜的配搭都好丰富,食材都好干净新鲜,比起外面𠮶d茶餐厅早餐真系好太多太多~我哋2大1细叫左两份套餐,睇餐牌图片时就觉得份量都几大,但系等到店员攞过黎时著实吓一跳,真系好大一份啊 不单主食同配菜都好赞,更加令到我惊喜既系盘底仲有薯蓉,呢个小朋友特别钟意食,而且主食同沙律菜既蘸料也非常贴心配送埋👍感觉呢间餐厅既细节方面做足💯, 相信呢间餐厅系未来一段时间,一定会系我哋经常帮亲既餐厅因为餐牌上仲有好多种类都想试,哈哈~一定唔会踩坑!