2019-01-12 442 浏览
南丰餐厅可以话系成大学生嘅饭堂 60蚊一个小菜 一个小菜就配两个饭 啱晒所有大食嘅 朋友 每一次做完功课嘅时候都会同朋友一齐嚟南丰一日两碗饭擦餐劲今次有同朋友一齐嚟咗南丰餐厅食一个 西柠鸡同埋一份 鱼香茄子 西柠鸡成为咗我哋食嘢必点嘅菜式因为 炸到金黄油外层再加上一啖又一啖嘅鸡肉同埋鲜甜辣酱汁令到所有人都欲罢不能 可以无限送饭 就好似一份炸鸡嘅小食咁 冇得弹鱼香茄子方面 今次表现稍为有啲失色可能 系酱汁嘅问题令到鱼香嘅酱 非常淡送唔到饭 一个淡味道嘅 鱼香茄子 可以话系扣晒分 纵然系咁我都会下次再嚟因为 我相信只系一次半次失色 南丰 希望我下次嚟食会变返好啲奶茶就系一杯香浓嘅奶茶冇乜特别

奶茶就系一杯香浓嘅奶茶冇乜特别
  • 西柠鸡