2024-01-16 407 浏览
嚟到这家店,脑海中浮现嘅只有一个字:正!👌 开胃嘅牛排烟肉蛋,嗲到爆架!牛排咬落去唔使太大力,已经爆发出来嘅味道真系挥之不去,烟肉条条分明,加上啱啱好嘅溏心蛋,个个都做到非一般水平,爽口得滞😋。不过,随餐咖啡就酸得吓人,下次可能会考虑转杯奶茶。话说回头,次次都系少不了点心,牛肉球啲蒸功夫有时好有时走样,但最正𠮶次,真系啖啖肉香,掂得很!👍 真系多谢其中一位朋友推介,一试就中🎯。至于虾饺嘅表现就一般般,厚皮加死虾,食得我都唔知点讲好。但糯米鸡啲份量同味道都算不错,撑到你话唔想再食嘅时候!总括来讲,这家店啲食物平民化,味道有保证,部分菜色间中会掉漆,但总有几款能够撑起场面,俾人一种唔舍得走嘅感觉。打后我有机会再黎,当然唔少得𠮶牛肉球啦,绝对值得一试再试!