餐厅唔系超级大 vibes几cozy🌤️份量都偏细 就算我一个女仔食都觉得有少少唔够饱 可能要额外加小食 Set lunch系包埋 蘑菇汤 超级浓郁既菇味 同埋仲包埋杯野饮🥤大概$150-200 一个人 价钱算系正常 依家出街闲闲地食个饭都差唔多👀💰香草明太子酱米型粉配三文鱼腩🌿($135)香草味唔系好出 明太子味都几香 cream底🌟 米型粉都几重蛋味🍳 唔系义大利饭咁淋 依然保持意粉各种口感同埋味道 三文鱼腩好肥美🍣 睇得出系高质食材 而且三文鱼既肥油味渗入个粉到 令到个粉好香 但系三文鱼块有少少太薄西班牙蛋饼配流心芝士、港式叉烧、西班牙面包🫕($125)蛋饼早餐 几样嘢几夹😍 叉烧本身系几好食 但系可能配西班牙火腿会更加调得出个咸味 芝士系用左burrata 可惜芝士无咩流心 如果放系但里面会更加好系蛋里面有薯仔 薯仔同蛋混为一体 痴埋一齐 淡唔系好重口味 🥔味道:💚💚.75/5📍Pasta de Show (西环)地址:西环坚尼地城山市街1C号地舖
餐厅唔系超级大 vibes几cozy🌤️

香草明太子酱米型粉配三文鱼腩🌿($135)
香草味唔系好出 明太子味都几香 cream底🌟
米型粉都几重蛋味🍳 唔系义大利饭咁淋

西班牙蛋饼配流心芝士、港式叉烧、西班牙面包🫕($125)
蛋饼早餐 几样嘢几夹😍
叉烧本身系几好食 但系可能配西班牙火腿会更加调得出个咸味

味道:💚💚.75/5

📍Pasta de Show (西环)
地址:西环坚尼地城山市街1C号地舖