2024-01-13 707 浏览
Blend and Grind ❤️坚尼地城浪漫西餐厅🥰放工同朋友去坚尼地城食饭,拣咗一间近地铁站嘅酒吧餐厅。呢度日头系有一啲靓靓打卡甜品同埋咖啡饮品。到咗夜晚就算唔饮酒都可以拣一啲靓靓嘅无酒精饮品,仲有一啲西餐慢慢品尝。Chicken & Bacon Burger $140墨西哥风味,鸡肉大大块,不过就有少少辣辣地!烟肉嘅份量都算OK。酱汁都算多,鸡肉同埋烟肉中间夹住大大块青菜,令到整体嘅口感清新左。仲有伴住burger嘅薯条🍟食落去香脆,都几好食。Slow Cooked Beef Cheek $228 慢煮牛颊肉呢度嘅招牌菜之一,肉质鲜嫩,而且好软绵绵,钟意佢𠮶啲萝卜蓉整成嘅酱汁,好友田园风味。食落去好惊喜!BerryBomb Smoothie $60饮品正常,有充足嘅莓嘅味道。Tropikale $60我个杯就有好多凤梨嘅感觉同埋一啲青汁嘅味道。呢度嘅环境好适合闺蜜好友,又或者情侣一齐喺呢个空间感十足嘅酒吧餐厅,慢慢品尝美食。佢嘅工业风设计,有正常嘅木枱,亦都有一啲空间感十足嘅梳化位置,佢有独立嘅洗手间,所以好适合慢慢坐低倾偈食嘢。不失为喺坚尼地城附近嘅一个好选择。
Blend and Grind ❤️坚尼地城浪漫西餐厅🥰

放工同朋友去坚尼地城食饭,拣咗一间近地铁站嘅酒吧餐厅。

Chicken & Bacon Burger $140
Chicken  and  Bacon  Burger

Slow  cooked  beef  Cheek

BerryBomb Smoothie $60
饮品正常,有充足嘅莓嘅味道。

Tropikale $60
我个杯就有好多凤梨嘅感觉同埋一啲青汁嘅味道。

Chicken  and  Bacon  Burger
Slow  cooked  beef  Cheek