2021-04-11
坚尼地城Chill叹Lex Coffee☕️.好耐无返过黎,好有返HKU既感觉😍去到一间楼底好高,环境好chill既cafe,咁岩被安排左去梳化位,好舒服既感觉,好似邀请左朋友返屋企畅所欲言咁☺️.龙虾意大利饭🦞🍚卖相一流呀岩晒打卡!龙虾烤过外层脆脆地,洒上黑椒好香,配埋洒上芝士碎既risotto,二人分享刚刚好,建议系意大利米煮得再烟韧少少就完美啦😋.慢煮三文鱼扒🐟同样整到艺术品咁靓,三文鱼皮煎到好脆,同时鱼肉又无整到老㖞💯加上三文鱼籽好有心思❣️底层垫左黄色既脆肉瓜同菠菜,整体好欣赏😚.艺术打印朱古力🍫黎到一定要嗌返杯Artsy Print Coffee/Chocolate😍真系好靓😱😱成幅梵高既星夜呈现系眼前,平时拉花就见得多,艺术打印好创新!原来系要冻饮先做到!搅拌后成为左一层好厚好rich既白朱古力忌廉,好钟意呀因为超滑的🤩咁岩同朋友都唔受得咖啡,有朱古力太完美了🥰.Tiramisu☕️以一个靓甜品作结,Tiramisu cream中间夹住软林林既手指饼,手指饼入面已经索晒啲咖啡味,唔会太苦太重味,忌廉都打得好绵滑,食完唔会好腻啊😃
龙虾意大利饭🦞🍚
慢煮三文鱼扒🐟