2016-07-31 1736 浏览
睇戏食个快餐先不过人就真系好多好多间间餐厅都好多人啰。。。黎呢到食都要自己等位,企起人面前比压力人食完快d走 唔好挂住玩电话😂等嘅时候睇下食咩先等到位就去买。。。个店员唔知系新黎定点落单错漏百出到最后都系有啲叫错左真搞笑。。。。叫完嘢食就拎个牌仔坐返埋位等个牌仔如果食物已经准备好就会震同埋闪灯咁我哋就佢举高个牌仔令到店员知道我哋坐喺边就得架喇饮品我叫左一杯芒果梳打味都唔会太甜都会清清地唔错唔错👍🏻👍🏻👍🏻而我老公叫左杯抹茶鲜奶,不过本身我系叫有忌廉个杯点,知佢俾咗冇忌廉个杯我但钱又无收错wo算啦。。。当减肥😂抹茶鲜奶好饮呀 唔会过甜有茶香我见都好多人点包我就点左虾堡不过我觉得今日嘅虾堡做得一般,可能炸粉太多虾肉太少感觉上好似好细块咁应该系话无肉食咁而老公点呢个就好味好多喇增量和牛比原本嘅和牛汉堡多左50%冇计过啊唔知系咪呢不过我觉得肉质都几好而且入面嘅料有番茄生菜同埋鸡蛋入面仲有汁,唔错嘅好味😋😋😋炸鸡同薯条我比较喜欢呢到嘅炸鸡炸得刚刚好又唔会太硬而且啖啖肉👍🏻我同老公一人一只😁😁😁因为想健康啲另外加左钱要多一盒沙律都唔错唔会唔新鲜而且加芝麻汁一齐食好好味
睇戏食个快餐先
不过人就真系好多好多
间间餐厅都好多人啰。。。

等嘅时候睇下食咩先
应该系话无肉食咁
而老公点呢个就好味好多喇
增量和牛比原本嘅和牛汉堡多左50%
冇计过啊唔知系咪呢不过我觉得肉质都几好
而且入面嘅料有番茄生菜同埋鸡蛋入面仲有汁,唔错嘅
好味😋😋😋
炸鸡同薯条我比较喜欢呢到嘅炸鸡