2023-04-27 1203 浏览
呢日条友人嚟咗湾仔一间网友推介嘅burger店 两个傻仔idiots一齐去食Two Ediots 真系够晒意境双重牛肉芝士汉堡 牛肉汉堡入面有好多肉汁 肉味香浓🤪 呢啲咁吸引嘅汉堡扒 当然会好想encore啦 所以一嚟就叫双层 唔驶晏啲后悔😂 仲要啲芝士半融化嘅状态 加上有紫洋葱 番茄 同埋生菜食落口唔会太腻🍔 墨西哥辣椒汉堡 唔系度度都揾到墨西哥辣椒食🌶️ 想辣得过瘾就一定要试呢个burger😎 入面仲有烟肉 呢个burger仲用上拉差辣椒酱 本身已经辣辣地 加埋牛肉汉堡 味道真系更上一层楼😌芝士薯条 薯条份量几多🍟 加上有大量嘅芝士同烟肉碎喺面 邪恶得嚟又好吸引🤩洋葱圈 外层香脆 炸粉厚度适中 都推荐大家嗌呢个🧅汽水Combo已经包咗汽水 我地拣咗Coke Zero同埋Sprite🥤 食burger同薯条 当然系汽水最夹啦 不过其实都仲可以加钱转其他饮品㗎😗两个人加埋食到咁饱 都系二百零蚊价钱唔贵得嚟服务仲几好🫢 如果你哋食得辣嘅话 真系好推介佢嘅墨西哥辣椒burger😍 用某网上平台仲有两个优惠 其中有个汉堡买一送一添呀😝

双重牛肉芝士汉堡
双重牛肉芝士汉堡