2018-12-23 396 浏览
好钟意试唔同地方嘅菜式😝第一次嚟墨西哥/德州菜小店睇menu先知原来除咗Tacos仲有好多款墨西哥夹饼🌮🥙其实都唔知味道有咩大分别拣咗两款试吓先☺️👤: 🕺🏻🕺🏻🕰: 星期二6PM 啱啱开始晚市 无乜人🥳🍴: 店内装潢充满🇲🇽气氛 空间唔大 座位有少少逼 不过无乜人就还可以🤵🏻: 店员/老板服务好好 主动refill水 会问食物味道点😂💸: ~$250(+10%)嗌完嘢食店员/老板拎咗兜nachos俾我地唔驶另外嗌都试到nachos几好!有一个辣椒汁点 辣辣地几开胃🌶 本身唔食辣 所以个人钟意点芝士酱多啲🧀 👉🏼Chicken, Pork, Cajun seasoning fish拣咗Combo就可以Chicken/Beef or Pork/Cajun seasoning Fish or Prawns任选3款本身以为3款个味会一样 净系馅料唔同但原来全部味道有啲唔同其中🐟比较淡味 不过薄薄炸浆入面嘅鱼肉仲好滑🐓同🐖比较上 鸡肉个味再浓啲肉质都唔会好鞋全部都好好味🥰👉🏼Beef试咗另一款第一次听嘅墨西哥芝士薄饼馅料有Chicken/Beef/Vegetarian想试唔同嘅肉就拣咗🐂啲牛肉细
好钟意试唔同地方嘅菜式😝
第一次嚟墨西哥/德州菜小店
睇menu先知原来除咗Tacos仲有好多款墨西哥夹饼🌮🥙
其实都唔知味道有咩大分别
拣咗两款试吓先☺️

👤: 🕺🏻🕺🏻
🕰: 星期二6PM 啱啱开始晚市 无乜人🥳
💸: ~$250(+10%)

嗌完嘢食店员/老板拎咗兜nachos俾我地
唔驶另外嗌都试到nachos几好!
有一个辣椒汁点 辣辣地几开胃🌶
本身唔食辣 所以个人钟意点芝士酱多啲🧀
Tacos (combo)

本身以为3款个味会一样 净系馅料唔同
但原来全部味道有啲唔同
其中🐟比较淡味 不过薄薄炸浆入面嘅鱼肉仲好滑
🐓同🐖比较上 鸡肉个味再浓啲
肉质都唔会好鞋
全部都好好味🥰
Quesadilla (beef)
👉🏼Beef
试咗另一款第一次听嘅墨西哥芝士薄饼
馅料有Chicken/Beef/Vegetarian
想试唔同嘅肉就拣咗🐂
啲牛肉细细条好香 唔系免治牛肉
仲有啲烟肉夹埋一齐 又好重芝士味 好正🤤
有3款酱 Sour cream, Avocado, Chili
比较钟意点sour cream 夹埋一齐无咁漏
点avocado有少少太咸

仲有几款夹饼同其他小食下次可以试埋😝
钟意去发掘吓呢啲小店 感觉传统啲 服务通常都好啲☺️推介!
2018-12-11
Tacos (combo)
Quesadilla (beef)