2016-05-06 269 浏览
餐厅位于湾仔大王东街,静中带旺!楼底高,没有压迫感~感受到丰富浓厚既墨西哥气氛!设计相当特别~完全感受到这是一间墨西哥餐厅!轻快既墨西哥音乐~虽然唔知唱紧乜!但已经让人心情非常放松投入!饮品叫左杯sangria~是红酒沟左d果酒再有d果肉~呢杯sangria非常易入口!清新既果肉~苹果,橙等生果!饮落好清新!唔饮得浓酒既大家!绝对可以试试这个啦~红鱼刺身伴牛油果,非常健康既头盘!用d粟米片配d馅料一齐食!食落好开胃,好清新!因为有牛油果,蕃茄,青瓜既配合~加上有鱼肉在内!味道好鲜呢!烤仙人掌扒,讲真句~~我是为这东西而来的!香港食到仙人掌既机会少之有少!听朋友介绍呢间墨西哥餐厅系best in hk, 所以有机会食仙人掌当然要试下啦!放上盐,青柠汁就食得,感觉像吃芦荟咁,切开后有d透明液体渗出!应该都几健康既~容易入口!!仲可以排毒wo, 咁真系要食多d呢!!古法烤猪肉伴薄饼~味道香浓!有墨西哥情怀!猪肉烤到刚刚好~~肉质樕滑唔干身!配上薄饼夹住食好match! 酱汁唔辣又香!!正呀香蕉船,坚系香蕉系底~放上粟米味,椰子味雪糕!香蕉烤过,所以好香口浓味~最出色系粟米味雪糕~~好清新好香

!!

古法烤猪肉伴薄饼~味道香浓!有墨西哥情怀!猪肉烤到刚刚好

香蕉船,坚系香蕉系底~放上粟米味,椰子味雪糕!香蕉烤过,所以好香口浓味~最出色系粟米味雪糕~~好清新好香~又唔会过甜!劲想食多个添呀