2014-03-31 3367 浏览
好耐无食过和花亭 ,今日终于可以去食 下!一去到,侍应姐姐比左张飞我叫我系出面排队等等,等左差唔多7分钟左右,有位 ,2个人比张卡位,坐得几舒服,有时食其他日本餐厅,坐得唔舒服又逼,又赶人走,但呢度就可以慢慢坐,唔嘈又干净!点左几样野, 首先吉烈虾卷比想象中大件,平时少吃卷物的我,今天一看见餐牌就要点,卖相很吸引,真系比想像中好味! 之后海胆跟三文鱼籽寿司一齐送上,海胆好新鲜!而三文鱼籽好大粒,好清甜,完全没有腥味!抵赞!试了新推介~虎虾,如果喜爱吃生虾的朋友,一定要试,值得推介!最想试自家制玉子寿司, 竟然暂停供应,有点儿失望!总括所有寿司都不错,由等位到上菜,都算是快,侍应都很有礼貌,可以值得再光顾 !
好耐无食过和花亭
,今日终于可以去食