香港人系咪食开_? 咁少负评,俾正评个d系咪全部打手?!之前见有人系fb post呢间,咁就特登出去铜锣湾食啦。门面都ok,少过10个位左右,得条好窄既路(一个人身位)行,典型寿司细舖格局。一借佢洗手间用就黎料啦,个块暖帘后面好污糟,见两个师傅/员工坐系d发毛既椅度训觉同hea-无意批评员工,佢地休息无问题-但个卫生实在太恶劣!成个垃圾岗咁!厕所地下成地水唔洗讲,后巷卫生差左,可想而知平日夜晚有几多米奇甲由经过,当你谂到d食材系经呢个咁污糟既后门入间舖时。。。服务一般般,叫左个自选10件寿司。但,每件寿司都细到乜咁!我个口唔大,但一啖就吞晒。每件都bitesize咁,争鲜d寿司都大过佢!我俾$160连加一,埋单total 18x,但系就食d咁细件既寿司?!另外,寿司质素都好普通,唔算难食,但真系就咁摆鱼生上饭上面,完全无调味。食落口真系同争鲜无乜分别(仲要细份d)唯独佢绿茶粉ok,好似回转寿司咁自己冲。俾埋钱真系一肚气,咁细件,又食唔饱,明明无乜服务都收个加一,埋单接近200蚊一位,200蚊既我有其他更好选择。
香港人系咪食开_? 咁少负评,俾正评个d系咪全部打手?!

之前见有人系fb post呢间,咁就特登出去铜锣湾食啦。

每件都bitesize咁,争鲜d寿司都大过佢!

食落口真系同争鲜无乜分别(仲要细份d)

唯独佢绿茶粉ok,好似回转寿司咁自己冲。

自选寿司10件
2021-05-20