2011-04-28 40 浏览
睇波日,唔食外卖pizza,食寿司。其实食过N次,通常都系外卖自取/速递,都有好有唔好,又写下。赞︰甘虾及牡丹虾,两款都食落肉爽弹牙鲜甜。甘虾,个虾够哂多膏,多次食水准都KEEP到,$5X一盒,我觉得呢个价位有呢个水准,比一般寿司连锁店或者日本超市更抵食。牡丹虾,虾头啖啖肉,唔记得几钱,印象都系几抵食。海胆鱿鱼寿司,唔好用新鲜海胆黎比较,呢个用海胆捞埋鱿鱼做寿司,有重重海胆味,浆浆地,加埋鱿鱼既咬口,好食既海胆鱿鱼寿司。同系既黄金鱿鱼真系比下去。弹︰北寄贝、蟹柳,水准真系麻麻,超市也做得好过呢到。大路︰小食八爪鱼同螺,味道未食都知系点样,纯粹都系当时想食。其他寿司,水准真系一时时,个人喜好的选择。小卷,青瓜料同猪肉松都几稳阵,好似$10蚊条,都几抵食。好的说不上,不过叫做经济抵食。日式超市或者寿司连锁店以外,叫做多个选择。

弹︰
北寄贝、蟹柳,水准真系麻麻,超市也做得好过呢到。

大路︰
小食八爪鱼同螺,味道未食都知系点样,纯粹都系当时想食。
其他寿司,水准真系一时时,个人喜好的选择。
小卷,青瓜料同猪肉松都几稳阵,好似$10蚊条,都几抵食。
20 分钟 (外卖自取)