2022-11-15
韩阁系黄大仙新开设旗舰店💖餐厅好大间旁边仲有零售速食店 「阁楼市场」都几多韩式熟食同急冻食物卖🛒餐厅韩式怀旧复古的装潢风格好适合打卡🤩好多卡位间隔阔落坐得舒服 而且播住我首首都识既kpop令我坐左好耐🤣👍🏻仲有好多菜式都想试 下次同多d朋友夜晚黎可以叫多几款!刚好碰上韩阁5周年优惠好吸引❤️❤️以下优惠所有分店都适用嫁 (优惠期至11月30日)- 堂食每满HK$200,只要FB或IG Like & Share即可加$1换炸鸡- 购买炸鸡外卖,可享买一送一优惠(买半份送半份) ✨二人夏之恋下午茶 ·咸点6款:迷你手打牛肉汉堡、三文鱼酥盒、蟹籽大虾海鲜挞、白汁鸡酥、香脆炸鸡翼、杂菜沙律 ·甜点3款:鲜果牛角酥格仔饼、焦糖炖蛋、蓝莓奶冻·配冷/热特饮两杯:柠檬茶 & 蜂蜜绿茶寒天 寒天好烟韧 不会太甜几清新解腻有9款食物超丰富😍好难得咸点比甜点多的二人下午茶set🫶🏻好岩同男仔朋友一齐食😆食完绝对会饱肚好满足🥰咸点最推荐蟹籽大虾海鲜挞 估不到海鲜馅料加上曲奇皮挞咁夹🧇牛角酥格仔饼都好食💕外脆内软 已淋上焦糖酱 无沾忌廉或草莓糖浆已经够味🍮焦糖炖蛋同蓝莓奶冻口感好绵密😋✨酥炸软壳蟹拼杂锦炒乌冬原只
- 购买炸鸡外卖,可享买一送一优惠(买半份送半份)
✨二人夏之恋下午茶
·甜点3款:鲜果牛角酥格仔饼、焦糖炖蛋、蓝莓奶冻
✨酥炸软壳蟹拼杂锦炒乌冬
原只软壳蟹🦀炸得酥脆而且配料好丰富🤤海鲜有🦐虾、青口、🦑鱿鱼、蚬加上大量蔬菜🥬🧅份量好多 乌冬口感烟韧而且不油腻👍🏻
✨蜂蜜牛油炸鸡 (半份)
加$1半份炸鸡都有5大件❗️有半只鸡的份量🍗🧈蒜蓉加上牛油香气浓郁🍯炸鸡淋上蜜糖依然好酥脆🤤趁热食好嫩滑多汁
✨前菜(免费)
一坐下店员就送上两款前菜啦 有鱼干仔同泡菜 都好食❤️
📍韩阁 (黄大仙)
黄大仙龙翔道136号黄大仙中心北馆地下G06E-G06G号铺