2024-09-18
喺呢条咁多美食嘅街道见到呢间相当有新意嘅日本餐厅,透过热石去制造适合自己大小嘅汉堡扒🤤好食又好玩🤭夏日清凉套装 $275呢个餐系两人食用的,每人都会跟前菜、汤、饭🍚,另外有一碗冻乔麦面同两份汉堡扒分别系芝士蛋和牛汉堡扒及鸡蛋和牛汉堡扒😍汉堡扒可分4份烧,烧嘅时间只需要每面数秒就已经熟,牛嘅味道都有啲惊讶,无谂到呢个咁平嘅价钱都可以食到呢个质素🤤而加咗芝士系更加邪恶同香口😋连埋香饭一齐食真系大满足🥰冻乔麦面绝对超出意料!满满碎冰令乔麦面口感超弹牙!汤味道微酸,三者加起来一同放入口!成个人迅速降温!烧完汉堡扒都唔怕个人仲热辣辣😆超大推!而半熟蛋都做得好出色,相当滑口☺️不过呢个餐就冇跟饮品啦,如果有需要都可以自己额外叫,但个人觉得品需要都得,因为汉堡扒品会腻,加上有冻乔麦面都几解喝👍🏼
夏日清凉套装 $275