2022-07-19 284 浏览
呢排又焗又热,听好多朋友介绍呢间刨冰店,夜晚食完饭黎食多个甜品消下暑! 好好彩去到未算好多人排队,等左2-3枱客已经可以入座。侍应都几friendly,但餐厅policy只可以落一次单,感觉有d rush~Strawberry Special $90见到隔离枱食紧呢一款,有原粒新鲜士多啤梨系顶,粉红色刨冰加埋d cream,打卡一流🤣 下面d冰唔系死甜既士多啤梨味,淡淡清新甜味好消暑!Matcha Cream Special  配白玉 $105谂住叫左个偏甜既士多啤梨味,就叫返个茶味中和下!绿茶配白玉经典配搭,绿茶味好浓好好食,我觉得如果冰入面可以加d细细粒既麻糬或者白玉的话应该会更加丰富(:虽然每碗冰都大大碗好足料,但价钱确实系偏贵,加上入面环境有d 迫又望住出面条人龙,唔系果种坐得舒服写意地食甜品的感觉😂。但单纯想食个甜品刨冰既话,佢一流既味道+外观会令人想再专程黎食多次~! (((:

Strawberry Special $90

2022-07-06
$100 (宵夜)