餐厅: Peek-A-Poke (希雲街)
资讯:

2024-07-30 139 浏览
✔️火辣鸡胸肉 $88好多时候食poke 都系跟鱼生 今次试吓佢个鸡胸🤔 系有惊喜地夹😲 特别系配埋青柠辣酱 酸酸辣辣劲清新🌿 不过会偏辣一点🌶️如果食唔到辣嘅话会建议大家嗌其他酱🤫 而肉质方面 因为佢慢煮过 所以都唔会好硬好嚡🤤配料仲有蕃茄、豆腐同鸡蛋丝 推荐👍🏻✔️三文鱼自选poke $108唔钟意preset 配料同酱汁嘅朋友都可以好似我哋咁样拣一个系自选嘅😝 酱汁我哋今次就拣咗山葵乳酪酱 呢个酱好好食 唔会太攻鼻~三文鱼都超级肥美😍 另外我哋就拣咗一半寿司饭一半沙律菜 寿司饭唔会太酸 而沙律菜都够晒新鲜 唔会食到苦嘅😋 ✔️水牛芝士条 $28边个价钱已经有六条 讲唔停觉得几抵食 而且真系新鲜炸起 热辣辣可以拉丝 芝士控一定要试吓🧀😚

✔️火辣鸡胸肉 $88

✔️三文鱼自选poke $108