2016-05-18 354 浏览
今次竟然系老公介绍我食甜品, 当然要试下啦 !!卖相极之吸引 !!! 彩虹雪糕  而家要like fb & ig 先可以有竹炭cone, 我地当然即like 啦..虽然系会比正常size 细d, 不过我地都想试下出名的竹炭cone  而家like完仲会送多支樱花雪糕tim !!不过我地share 一个就够哂了,始终女仔唔好食咁多冻野 讲讲4色味1)波子汽水 : 最好味  , 清新既口味, 汽水味但又唔会太甜wor2) 北海道牛奶 : 放系绿茶同波子汽水中间变得冇咩味, 但只系specific 咁食都好重牛奶味3) 绿茶 : 佢唔系好甜果种, 带小小苦味.....mix 上面既甜味中和左好match , 但, 净食我应该会觉得佢苦4) 樱花味 : 对我黎讲系冇味overall : 个雪糕都几好食, 一次过食4只味好满足, 不过熔得几快 ! 但$50呢个价钱, 真系贵左d lor
今次竟然系老公介绍我食甜品, 当然要试下啦 !!
卖相极之吸引 !!!
彩虹雪糕

而家like完仲会送多支樱花雪糕tim !!
不过我地share 一个就够哂了,始终女仔唔好食咁多冻野

讲讲4色味
1)波子汽水 : 最好味
 , 清新既口味, 汽水味但又唔会太甜wor
4) 樱花味 : 对我黎讲系冇味

但$50呢个价钱, 真系贵左d lor