夏天系咪静静鸡黎左喇😵 呢排天气都好热好焗🔅 行两行已经流晒汗💦 于是约左友人黎到呢间布置简约价钱相宜既台式🇹🇼餐厅, 食饭之余叹下冻冰冰🧊凉浸浸😌既甜品😋 爽呀😎1️⃣手工卤肉饭望落细细碗但份量同料绝对唔少😀 卤肉感觉唔算好油腻而且肥瘦适中👍🏻 伴饭一流👍🏻 腌青瓜🥒咬落酸酸甜甜同爽口😌 卤蛋就正常发挥啦🙈2️⃣咸酥鸡外面炸得几香脆💥 唔会觉得好厚粉😆 油就点都会有少少🤏🏻 但食左几旧都唔会有咸既感觉🙂 都好架食少d钠「健康」ddd🙈3️⃣招牌迷你剉冰热辣辣既天气食咁冰凉既台式🇹🇼甜品真系超爽❗️而且绝对唔迷你❗️材料好丰富口感好烟韧😬 芋圆、地瓜圆、白玉、珍珠、红豆、西米、薏米, 望落5颜6色好吸睛🤩黎紧夏天就黎喇😵 有得食凉浸浸既剉冰加上我仲想试下个台式蛋饼🇹🇼 <甜圆坊🥰>睇黎又会系另一间会再翻桌既餐厅😆

1️⃣手工卤肉饭

2️⃣咸酥鸡