🐷🍜 金武士豚骨拉面 $78重口味怪拣咗特浓汤底,第一啖入口觉得都几香猪骨味,拌匀啲黑蒜油之后,就更香😋不过之后就……食到揸著筷子发吽哣🫥,回过神之后,忍唔住谂:入嚟之前望过吓,见佢open rice 正评多达三位数,唔通系自己眼花,睇多咗一个位?😵‍💫讲唔出系咩原因,可能个人本身已经热亲,又或者其实唔太肚饿,成碗面冇任何问题,叉烧同豚角煮亦够腍,但硬系冇觉得「好味」🤔最后内心一边抱住不解,一边成碗食晒,务求唔好浪费🥺 🧄🐓 蒜香鸡软骨 $38唔好讲性价比高唔高,想食就食😤手多多落啲炸蒜落碗面度,好似又再好食咗少少,系要一个人食,先唔使担心口唔口臭嘅问题🤣🤐一于冬天冻啲时,再嚟帮衬,畀多次机会,唔想因为季节因素,就影响咗对呢间餐厅嘅印象🧐

金武士豚骨拉面

🐷🍜 金武士豚骨拉面 $78

不过之后就……

最后内心一边抱住不解,一边成碗食晒,务求唔好浪费🥺
蒜香鸡软骨

🧄🐓 蒜香鸡软骨 $38

唔好讲性价比高唔高,想食就食😤

蒜香鸡软骨