2023-08-04
朋友上个星期见到「鲜芋仙」推出返夏季限定嘅「芒果」主题,就喺临近打风🥵30度咁热嘅天气下捉埋我出去 V-Walk 食清凉冰品降降温,消下暑!😆𓂃𖠚∗ᤲ𑀇 · ┈┈┈┈┈┈ · ꕥ · ┈┈┈┈┈┈ ·▸ 迷你芒果白玉冰 ┅ HKD 58▎ 迷你芒果白玉冰嘅配料有 芒果粒、牛奶冰、白玉汤圆同芒果酱 虽然名就写「迷你」 但都够朋友同我一齐分😛算喺街外一个正常甜品加量版😋 食落都无谂过 牛奶冰同芒果酱味道喺咁搭配 牛奶冰甜味中和返芒果嘅酸味✨ 芒果粒份量十足又好味🤤 白玉汤圆 口感烟韧 好满足😍· ┈┈┈┈┈┈ · ꕥ · ┈┈┈┈┈┈ ·𓌈˒˒ 鲜芋仙Meet Fresh❜ 深水埗深旺道28号V Walk 2楼L2-16号舖Shop L2-16, 2/F, V Walk, 28 Sham Mong Road, Sham Shui Po— @meetfreshhongkong · ┈┈┈┈┈┈ · ꕥ · ┈┈┈┈┈┈ ·܀ ܀ ܀܀ Follow @chillfood.basis for more 📸
𓂃𖠚∗ᤲ𑀇
▸ 迷你芒果白玉冰 ┅ HKD 58