本身叫左个米线,最后黎左个汤饭。事关呢间餐厅经常送错餐,次次等佢送番岩既黎都完lunch hour,所以就打算自己拎番张单去餐厅拎外卖。点知个外卖员态度差,仲话我落单时应该系电话同人confirm食咩!我睇番张单系打岩既,同佢讲confirm都冇用,系厨房出错单姐。佢竟然同我说教!话教左我点做唔听就算!!😡😡去到餐厅已经赶时间,同埋本身已经落左单,我就冇刻意排队,喺侧边叫个收银帮我整番个餐就算。点知佢仲叫我排队处理!🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬话有好多客等佢落单!有冇搞错!!!你地送错单,我已经落黎自取,仲要排队先处理我既诉求!好过分!!!我最尾都有排队处理,不过咁既服务态度,我以后都唔会帮衬你地!😡😡😡😡😡

外卖送餐
  • 重庆酸辣肉碎汤米线