2020-06-04 137 浏览
两个人想打边炉,但又要stay home抗疫,所以试左蒲头岛外卖火锅套餐2人火锅外卖套餐 8折$230有七款汤底选择,我就拣左芝士鲜茄牛肉汤,材料唔马虎ga,浓浓茄汤入面有番茄、西芹,仲有一位芝士碎,倒埋入汤仲有拉丝效果,正正子!套餐配料都有好多款,推介有有牛板腱,唔会好似肥牛咁肥,而且牛味都几重。豚肉片都几惊喜,我唔钟意食猪肉片系因为觉得好「鞋」,但依款竟然无,仲几爽口,几好食tim! 火锅配料少不了杂丸、菜、乌冬,套餐都有提供,配料都几新鲜,款式都算多选择。另外,酱料有齐葱花、蒜蓉、辣椒粒同芝麻酱,唔洗自己准备,超方便!依个套餐岩哂我依d懒人,二人边炉自己买材料好难难预分量,仲要次次都食剩,所以套餐外卖真系岩哂我👍🏻

2人火锅外卖套餐 8折$230