2020-12-29
晚市禁堂食延长14日 自己煮饭仔都煮唔到咁多日😖 今日就去左旺角鸣门买外卖番屋企慢慢食 因为佢地宜家外卖自取寿司 刺身 卷物做紧半价优惠😍 熟食都有8折 所以真系好抵食🤩我地就拣左d寿司 刺身 沙律同小食🤓 寿司食左三文鱼腩 鳗鱼 炙左口鱼裙边 油甘鱼 吞拿鱼腩同鹅肝🤤 真系好高质素‼️‼️ 最正系炙左口鱼裙边同吞拿鱼腩 左口鱼好肥美 烧到好香鱼油 寿司饭饭醋味岩岩好 食落除左食到鱼生既肥美鲜甜味 亦不失寿司饭既香味👍🏻 呑拿鱼腩好新鲜好厚 入口即溶好正👅刺身我地就拣左三文鱼同赤海虾 三文鱼超厚好大片 好肥美 赤海虾劲大只 肉质弹牙鲜甜🤤 沙律就试左炸软壳蟹牛油果沙律 番到屋企食软壳蟹都仲系脆卜卜架😍 酱汁加左蕃茄 酸酸甜甜 好开胃架😋小食我地就拣左炸鱿鱼配他他汁 粉酱好薄好脆 番到屋企食一样好好食 我地有气炸锅 番炸左一次仲正丫 真系好抵食🌟