2019-06-24
今日同家人试用openrice外卖自取apps, 早左少少到,本身都预未有,点知屋企人去问下职员,佢话已经有,屋企人买两杯,我买一杯,因为同时间落单,谂住可以好快手拎完走人,点知到我时,个职员睇左好一段时间,之后就禁张单比我叫我等咁睇貌似漏左单,唔知系apps落单嘅原因定系点讲返服务,外卖就当然唔会有咩服务,但屋企人一个人买左两杯,同埋又外卖,其实好明显唔系即时饮晒,但个男职员问都唔问就帮佢开左饮管,插穿埋两个杯面,叫都叫唔切,仲要有其中一杯插果阵漏左d(唔系一两滴好少果种)奶茶出黎,虽然果一两啖唔影响,同埋都有帮我地抺返,但都系感觉麻麻,到我果阵我都即同佢讲唔洗帮我开讲返杯野,我叫左珍珠奶茶微冰,珍珠感觉煮得啱啱好,软同有d Q, 都几多珍珠,奶茶味都啱啱好,因为我钟意比较普通果种,唔要多奶或重茶味,同埋佢真系有帮我少冰,啱啱好唔会太多冰,觉得杯野大杯左咁屋企人仲叫左杯百香芦荟,话好足料又好味,佢饮晒后要开盖食整体唔错,价钱合理
咁睇貌似漏左单,唔知系apps落单嘅原因定系点
屋企人仲叫左杯百香芦荟,话好足料又好味,佢饮晒后要开盖食
整体唔错,价钱合理