2019-07-18
Weekend当然是训到自然醒呀~ 仲唔应该煮饭🤣所以派咗老公去太安楼买新𠮶间热狗返嚟试吓,上佢地facebook page有埋menu, 遥距老公落单🤣🤣本身净系要田园风味热狗🌭️,但睇睇吓见到薯条都好正,就追加咗芝士大薯条老公话等咗差唔多4个字,即叫即制嚟讲系接受珧嘅~ 但佢行返嚟又2个字,返到嚟啲薯条仲脆㗎🤩 不过热溶淋上面嘅芝士就琼咗,我开焗炉再焗返溶先食,薯条即刻变咗再炸,超邪恶!!!!配埋酸酸甜甜嘅茄汁+bbq sauce,坚食唔停口!!!!但最恐怖系咩呢?就系食完唔会顶住个肚,可以继续KO埋只热狗!热狗配料比得非常大方~ 洋葱丝青瓜丝食极都仲有,再加埋千岛酱同沙律酱,搞到贼仔即刻出现!虽然爆晒酱,但食落一啲都唔哩hea, 热狗面包可以cover到大部分配料,咬落去唔会咇到周围都系~ 青瓜洋葱同蕃茄都好新鲜~ 下次要试埋其他味先得~