2023-04-22 472 浏览
呢间餐厅位于西湾河鲤景湾嘅海旁,系西湾河港铁站行大约10分钟左右就会去到餐厅装潢以海鲜为主题并主打海鲜料理😗海鲜鲜甜美味😜一边望住个海,一边同朋友食饭😎又真系几写意🤩🐙Cioppino Seafood Stew 🍲 呢个系意式炖海鲜,入面有好多唔类型海鲜虾、蓝⻘口、蚬、八瓜鱼、蟹肉、带子,再加埋辣蕃茄忌廉汁一齐煮成嘅汤,非常鲜甜美味,配合埋面包一齐食,个面包完全吸晒汤嘅精华😉饮到舔舔脷😗Warm Lobster Roll 🦞龙虾🦞系餐厅其中一个signature 😋啖啖龙虾肉好加配秘制酱汁一齐食,令到成个口感非常丰富,而且有另外一个层次Spanish Castillo Oyster 🦪 其中一款Oyster of the day 🤭呢款生蚝🦪来自西班牙,我都系第一次食西班牙嘅蚝蚝身带有少少丝黄瓜味,非常fresh,肉质丰而肥美📍Cull 'N Pistol📍GA01-03, 55 Tai Hong St, Sai Wan Ho, Sai Wan Ho, Hong Kong

🐙Cioppino Seafood Stew 🍲

😗Warm Lobster Roll 🦞