2021-01-12
好钟意佢只蓝色好靓好吸引🥰好似冇咩餐厅系用呢只少少Tiffany嘅蓝色色调, 呢间餐厅酒吧系食美式菜不过平日佢都冇lunch set但系有多啲brunch嘅options, 我同同事好random咁叫咗两样想食嘅嘢, 其实两个女仔share食已经好够饱, 佢有啲窗口位俾你可以望出条soho街度, 晏昼去都几有风味🤩✨Salmon Pastrami Benedict 💰120💫评分: 8.1/10📝好耐冇食过一个都算几高质嘅egg benedict, 虽然佢份量的的式式但系𠮶只蛋整得好唔错好流心同埋𠮶荷兰🇳🇱酱教得唔会特别酸, 烟三文鱼加埋啲配料口感好丰富仲有就系佢好特别咁有埋牛油果酱🥑🤩个包平时会觉得好干但呢个烤得啱啱好🥰仲有沙律🥗令成件事冇咁滞😌真心觉得只蛋胀卜卜好得意😎✨BS Beef Burger💰88💫评分: 7.1/10📝反而呢个汉堡🍔就有啲普通不过佢块牛好重牛味🤣睇得出系真材实料😌个薯条🍟要加钱叫但系真心有啲太林🥲𝔹𝕚𝕘 𝕊𝕦𝕣📍中环苏豪士丹顿街22号地舖(上环🚇 E1 出口行11分钟就到)💫评分: 7.5/10💬今次系我第2次帮衬而上一次系同朋友夜晚喺度饮啤酒🍻其实室外嘅
💫评分: 8.1/10
✨BS Beef Burger💰88
💫评分: 7.1/10
𝔹𝕚𝕘 𝕊𝕦𝕣
📍中环苏豪士丹顿街22号地舖
(上环🚇 E1 出口行11分钟就到)
💫评分: 7.5/10
💬今次系我第2次帮衬而上一次系同朋友夜晚喺度饮啤酒🍻其实室外嘅空间都几chill同舒服😌呢间野都算系多外国人嚟, 晏昼嚟价钱唔算特别抵食但系食物质素都过得去🤣如果平时唔使返工weekend食个brunch饮杯啤酒🍺都咪话唔叹🤩
#bigsur #中环美食 #上环美食 #苏豪美食 #香港美食 #centraldinner #hkdinner #hongkongdinnerdeal #followforfollow #foodieblog #instadaily #foodporn #hkfoodblog #discoverhk #tagsforlike #foodiehk #foodlover #discoverhongkong #hkfoodie #hkfoodieblogger #hkiger #hkfoodlover #hkfood #foodinstagram #hkfoodstagram