外卖3碗糖水加汤圆,都明白外卖要等,落单后同店员讲转头攞,约5分钟后番到去,入去望下冇任何包装外卖,而落单店员亦见到我,我相信如果已整好佢会话我知,咁我就门外等再5分钟后,落单果位店员出嚟比其他外卖客人,而叫号同我果张系前后号码,我顺势问我个号码有未,店员先如梦初醒咁问我头先唔记得问系咪放埋一齐,但系menu写到明不另上,点解仲要问,我有d怀疑果阵先整我d糖水再等多5分钟后,我侧边所有等外卖已经取走,我再问另一店员,我份外卖有未,呢位店员目木表情讲左几个字「汤丸要煲」之后立刻拧转身入番舖头再等多5分钟后,我既糖水终于有,其实真系冇预期买糖水要等20分钟,买过其他糖水铺都唔需要等咁耐,或者咁讲如果系需要等咁耐,落单系有责任通知客人要等耐啲番到屋企,打开发现比错左,本身要1红2绿豆沙,变晒全部绿豆,等外卖过程我有望过厨房阿姐,入面好多时都系清闲,唔理解咁都可以出错,碗红豆沙系本人既,而本人系唔钟意食绿豆沙,所以我觉得碗糖水好难食(张单冇写错,系厨房比错)住左香港仔几廿年,大佳b都算老字号糖水舖,以前亦周不时会帮衬,真系未试过咁差既体验