2020-12-14
由新开张开始。 我一值跟进佢的外卖自取服务。疫情之下。 大部份青衣城食肆都容许。 打电话落单。 然后付款自取架啦。今日终于比我望到~ 即刻落定order 到时到候揾人攞货😌 方便晒! 🦞上汤龙虾伊面! 最近澳洲龙题虾当造, 148$ 一只 , 真系忍唔到口架! 澳洲龙虾爽口鲜甜! 没有霉味或者太熟。本人最怕龙虾尾overcook 似擦胶!请不要用波士顿龙虾做比较! 绝对系唔同层次lor. 上汤伊面就差小小。 个上汤稀左小小。不过算啦。龙虾送伊面。 送的仲想点?🐷黑豚咕噜肉。48$ 大大份。好味。 低食。 配菜好足料。可惜冇骨。🤭 🐟 酸菜鱼~ 148$ 原本谂住得几旧鱼肉。 点知原来入面有成条鱼! 揾得返鱼头鱼尾鱼鲛。配菜瓜同粉皮都齐料! 大大碗好底食!海港荟呢~ 胜在海鲜真系平靓正! 街市都未必买到的价钱, 但系煮埋比我食! 利申一下,我冇股份😂
请不要用波士顿龙虾做比较! 绝对系唔同层次lor.
利申一下,我冇股份😂