真系每次食斋如果妈咪唔煮嘅话都会嚟食😂成功变咗做熟客仔 老板员工都认得我✌🏻我𠮶日去仲要做紧外卖自取八折 劲抵食🤩.青森县黄色林檎苹果汁🍏🍎 $68深水埗呢间新分店仲放咗其他野出黎卖😛𠮶日等紧外卖 老板送咗枝比我地🥡日本野果然系高级啲 佢系100%纯果汁🇯🇵不过唔知点解饮落真系好甜🥺但系𠮶种甜唔系一饮就好甜 系喺喉咙甜番上嚟🤔个味饮落同平时𠮶啲唔同 唔系果汁先生𠮶只味🧃唔识点形容 可能苹果嘅品种唔同🙈呢款系用咗王林苹果同土岐苹果整😎饮落口嘅时候系微酸 个果香味都好出✨不过就真系甜咗啲🤏🏻.黄姜豆腐酸种面包🥖 $98睇卖相可能会觉得佢唔太好味 又细份唔够饱 咁就错晒喇❌酸种面包好厚身仲好香口 拎到番屋企食都仲有啲脆冇变到腍晒😋配料都几丰富 除咗有黄姜豆腐之外 仲有羽衣甘蓝,青瓜,红石榴粒,果菜泥🤩个豆腐口感整到好似炒蛋😍当佢系黄姜炒蛋食都唔错😎食落个味一啲都唔单调 因为个包仲搽咗自家制红酱 所以豆味香浓之外 仲会酸酸地咸咸地🥰.奇异果羽衣甘蓝富士苹果燕麦奶🥛 $48呢个系老板推介嘅水果特饮😝原本好惊佢会有羽衣甘蓝嘅草青味🌱但系饮落完全冇💓整体个味比奇异果望导咗🥝奇异果味最出 又带点富士苹
青森县黄色林檎苹果汁🍏🍎 $68
青森县黄色林檎苹果汁

黄姜豆腐酸种面包🥖 $98
黄姜豆腐酸种面包

奇异果羽衣甘蓝富士苹果燕麦奶🥛 $48
呢个系老板推介嘅水果特饮😝原本好惊佢会有羽衣甘蓝嘅草青味🌱但系饮落完全冇💓整体个味比奇异果望导咗🥝奇异果味最出 又带点富士苹果嘅清甜味🍎成杯野饮落有啲似smoothie感觉劲足料😻饮完有好多渣🤣不过我觉得配搭燕麦奶个味有少少奇怪 唔系唔好味 只系唔太夹🧐
奇异果羽衣甘蓝富士苹果燕麦奶
外卖自取